Gezondheid

Ontdek ons gamma potten, pillendoosjes en flacons voor het bewaren van farmaceutische en para-farmaceutische producten.

Personaliseerbaar dankzij de decoratietechnieken zoals zeefdruk, offset, IML (in mould labeling), warmmarkering, kleuren in de massa… en dankzij een breed gamma accessoires zijn onze verpakkingen ook moduleerbaar en aanpasbaar aan uw behoeften en technische voorschriften (wijziging van het gewicht, van de ring, ….).

Onze verpakkingen voor uw farmaceutische producten

 

PE potten en pillendozen

De potten zijn rond of vierkant, vervaardigd in hogedichtheidspolyethyleen en moduleerbaar. Ze zijn aanpasbaar en voldoen aan de behoeften van uw bedrijfstak. Het gamma is evolutief met de ontwikkeling van nieuwe capaciteiten, gewichten, afmetingen…

 Optie: in de massa gekleurd, zeefdruk, tampondruk, …

Zie PE potten en pillendozen

 

Potten en pillendozen andere materies

Met de potten uit de gamma’s Snap, Secure en Securibox die in een beschermde atmosfeer zijn gespoten in polypropyleen of geblazen in PET, presenteert u uw producten op een homogene en homothetische manier.

De sluitingssystemen (beveiligd, met veiligheidsmechanisme voor kinderen, volgens de norm ISO 8317, of met een inductie-ring) garanderen dat uw producten op een veilige manier worden bewaard.

Zie potten en pillendozen andere materies

PE flacons

Het design ervan zal altijd een grote klassieker blijven, de kleur, sluiting, zeefdruk en sleeving van de kruiken zullen steeds aan de noden van uw bedrijfstak zijn aangepast.  

Aanpassing van gewicht, ring op verzoek. Neem gerust contact met ons op voor een studie.

Zie PE flacons 

PET flacons

PET flacons zijn lichter dan glas, onbreekbaar en transparant, 100% recycleerbaar en milieuvriendelijk. Ze zijn energiezuinig (tijdens het transport) en verbeteren uw koolstofbalans. De flacons voldoen aan de vereisten op vlak van voeding en farmacopee en kunnen verpakt in plastic zakjes worden geleverd voor meer netheid en bescherming.

Optie: verpakking in plastic zakjes op aanvraag.

Zie PET flacons

Eenlagige en meerlagige PEHD bidons

Multican PureCan BRC/HACCP: de meerlagige bidons zijn uiterst geschikt voor primaire verpakking voor het bewaren van farmaceutische producten en voedingsmiddelen. Bij de productie zijn controlefilters ingebouwd, die betrekking hebben op de kwaliteit en de efficiëntie van het filteren van de blaaslucht, de partikels. Dit geldt ook voor de kwaliteit van het product met behulp van microbiologische analyses en door het bepalen van globale en specifieke migratiewaarden.

Multican Atex 137: de antistatische meerlagige bidons passen perfect voor alle producten in een explosieve atmosfeer, voor de opslag en de behandeling van makkelijk ontvlambare vloeistoffen. De richtlijn ATEX 137 bepaalt het verwijderen van alle vonkbronnen door elektrostatische ladingen; dit gamma bidons is uitgerust met een laag die een dissipatieve geleiding biedt, die statische belasting vermijdt en beantwoordt aan de wettelijke vereisten.

GlobalCan: de eenlagige bidons zijn geschikt voor alle voedings-, farmaceutische en chemische producten die geen hogere vereisten hebben op vlak van doorlaatbaarheid en geleiding.

Zie PE bidons