Vacatures

CVP Benelux is een KMO aan de top op vlak van technologie en laatste innovaties die aan zijn klanten volledige oplossingen inzake plastic packaging aanbiedt. Resoluut gericht op de economie van de functionaliteit, op duurzame ontwikkeling, op ecodesign en op de drieledige economische, sociale en milieudimensie, CVP Benelux zorgt voor vooruitstrevende, dagelijkse en duurzame oplossingen aan haar klanten.

Om verder te kunnen groeien zijn we op zoek naar een Internal Sales Account Executive BtoB (V/M) voor onze zetel in Sint-Pieters-Leeuw.

U zorgt voor het beheer en de ontwikkeling van onze uitgebreide lijst van klanten en prospecten.
De opvolging van de klantrelatie, de prospectie en de evaluatie van de klantbehoeftes alsook de back-up van onze verkoopadministratie en logistiek horen tot de voornaamste opdrachten.
U neemt ook deel aan de evolutie van de onderneming naar digitale communicatie en u zorgt voor de coördinatie met CVP France.

We kijken uit naar een temperamentvol en commercieel gericht talent, perfect tweetalig nederlands/frans – engels is een pluspunt – die zowel het administratief werk als de verdere ontwikkeling van het klantbestand aankan.

Pas afgestudeerd of reeds met werkervaring, de ideale kandidaat heeft een creatief profiel, is ambitieus en geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging.
Wil u dit met ons delen ? Onze waarden zijn de uwen ? Stuur dan maar uw CV door met een introductie van u zelf per email naar mtricot@cvp-france.com of via onze website http://cvp-packaging.com/ressources-humaines/

 

Vorm moet worden ingevuld

Naam*

Voornaam*

E-mail*

Telefoon*

Presentatie

Bijgevoegde stukken*

(*Verplichte velden)

Handvest met verbintenissen Human Resources: 

Het menselijk kapitaal is de voornaamste troef van CVP. Dit betekent dat de ingesteldheid en vaardigheden van het personeel de basis zijn van succes en vooruitgang. De kwaliteit van de menselijke relaties binnen de onderneming is essentieel en betreft alle medewerkers.

Ons handvest moet onze verschillende waarden onderstrepen, toelichten en promoten.

Handvest met verbintenissen Humas Resources :