Flacons en flessen

PET flacons – Beauty

PET is lichter dan glas, onbreekbaar en transparant, en maakt dat uw beauty flacons 100% recycleerbaar en milieuvriendelijk zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, compatibel met tal van accessoires en personaliseerbaar. PET flacons zijn ook ideaal om al uw verzorgings- en hygiëneproducten optimaal te presenteren.

Neem gerust contact met ons op voor het ontwerpen van specifieke flacons.

Zie PET flacons – Beauty

 

PE flacons – Beauty

Dit gamma flacons in polyethyleen is er in tal van vormen en met verschillende accessoires. Ze zijn personaliseerbaar met verschillende decoratiemogelijkheden en met het co-extrusie soft touch proces. Dankzij dit zijdeachtige effect is de grip op de flacons beter (ze glijden niet uit de handen) en voelen ze ook aangenaam aan.

Ontdek ook onze decoratiechnieken: zeefdruk, IML, sleeving…

Zie PE flacons – Beauty

 

PP flacons- Beauty

Beauty CVP beschikt over een gamma flacons in polypropyleen die uitstekend geschikt zijn voor het bewaren van uw hygiëne- en schoonheidsproducten. Deze flacons zijn er in verschillende kleuren en zijn personaliseerbaar dankzij decoratiechnieken, ze voldoen ongetwijfeld aan uw technische en marketingvoorschriften. .

Vraag gerust stalen aan.

Zie PP flacons – Beauty

 

PET flacons – Gezondheid

PET flacons zijn lichter dan glas, onbreekbaar en transparant, 100% recycleerbaar en milieuvriendelijk. Ze zijn energiezuinig (tijdens het transport) en verbeteren uw koolstofbalans. De flacons voldoen aan de vereisten op vlak van voeding en farmacopee en kunnen verpakt in plastic zakjes worden geleverd voor meer netheid en bescherming.

Optie: verpakking in plastic zakjes op aanvraag.

Zie PET flacons – Gezondheid

 

PE flacons – Gezondheid

Het design ervan zal altijd een grote klassieker blijven, de kleur, sluiting, zeefdruk en sleeving van de kruiken zullen steeds aan de noden van uw bedrijfstak zijn aangepast.

Aanpassing van gewicht, ring op verzoek. Neem gerust contact met ons op voor een studie. 

Zie PE flacons – Gezondheid

 

PE – PET- PVC Flacons – Chemie

Chemie Ons gamma triggers zijn flacons die speciaal zijn ontwikkeld voor het bewaren van huishoudproducten. Die flacons zijn vervaardigd uit verschillende grondstoffen zoals PE, PET en PVC, en zijn compatibel met heel wat van onze producten. Ons gamma bestaat uit uitvoeringen van 300 tot 1500ml en in verschillende vormen, met etiketteringruimte voor al uw vermeldingen en marketingboodschappen. De ringen van de triggers: 28410, DIN28, TS1, TS2 en TS3 zijn geschikt voor spuitstukken voor spray- of schuimversie, beveiligd, met veiligheidsmechanisme voor kinderen, klipsbaar, met schroef … We ontwikkelen ook uw eigen modellen, overeenkomstig uw technische en marketingvoorschriften.

Zie PE – PET- PVC flacons – Chemie

 

PET flessen – Levensmiddelen

Découvrez nos larges gammes de bouteilles et flasques en PET. Plus légères que le verre, incassable et transparentes, ces gammes en PET sont aussi 100% recyclables, sans contamination pour l’environnement, et permettent des économies d’énergie (transport).

Zie PET flessen – Levensmiddelen