Chemie

U bent actief in the chemisch industrie, dan heeft CVP voor uw eigen producten verpakkingen zoals bidons, emmers, vaten, tonnen, flacons… voor bet bewaren van uw producten.

Dat soort verpakkingen zijn uiterst geschikt voor opslag en transport, beantwoorden volledig aan uw technische vereisten en komen daarom volledig tegemoet aan uw behoeften.

Onze verpakkingen voor uw eigen producten

Bidons van 5 tot 60L

We beschikken over een gamma bidons van 5 tot 60L met alle mechanische goedkeuringen en chemische certificeringen voor het transport van gevaarlijke goederen.

Onze meerlagige bidons zijn uitstekend geschikt voor uw producten die permeatiebestendig moeten zijn en sterke barrière-eigenschappen tegen gas moeten hebben ….

Ontdek ook onze antistatische geleidende en dissipatieve ATEX bidons voor gebruik in een explosieve atmosfeer.

Zie Bidons van 5 tot 60L

PP emmers

De emmers met een ronde of rechthoekige doorsnede zijn geschikt voor het verpakken van producten in vaste, poeder-, deegachtige, vloeibare … vorm voor verf, lijm, coatings, onderhoudsproducten…

De emmers zijn uitgerust met een plastic of metalen handvat. Personaliseer uw emmers met decoratietechnieken zoals in de massa gekleurd, offset of IML…. se plastique ou métal. Personnalisez vos seaux grâce aux techniques de décor telles que couleur dans la masse, offset ou IML….

Zie PP emmers 

Vaten en tonnen

Verpakkingen voor gevaarlijke stoffen zijn uiterst geschikt voor het vervoer over de weg, over zee, per spoor en in de lucht en zijn bedoeld voor het bewaren van vloeibare, poedervormige, deegachtige, chemische, bijtende of farmaceutische producten.

Optie: antistatische behandeling

Zie vaten en tonnen

PE-PET-PVC Flacons

Ons gamma triggers zijn flacons die speciaal zijn ontwikkeld voor het bewaren van huishoudproducten. Die flacons zijn vervaardigd uit verschillende grondstoffen zoals PE, PET en PVC, en zijn compatibel met heel wat van onze producten. Ons gamma bestaat uit uitvoeringen van 300 tot 1500ml en in verschillende vormen, met etiketteringruimte voor al uw vermeldingen en marketingboodschappen. De ringen van de triggers: 28410, DIN28, TS1, TS2 en TS3 zijn geschikt voor spuitstukken voor spray- of schuimversie, beveiligd, met veiligheidsmechanisme voor kinderen, klipsbaar, met schroef … We ontwikkelen ook uw eigen modellen, overeenkomstig uw technische en marketingvoorschriften.

Zie flacons PE-PET-PVC