Dozen en emmers

De dozen en emmers met een ronde, vierkante of rechthoekige doorsnede zijn geschikt voor het verpakken van levensmiddelen zoals sla, sausen, kruiden, ijscrème, margarine, dierenvoeding en van chemische producten (verf, lijm, coating, onderhoudsproducten) in vaste, poeder-, deegachtige, vloeibare… vorm.

De emmers zijn uitgerust met plastic of metalen handvat

En met een ‘tamper evident’ sluiting, waardoor ze een eerstegebruiksgarantie bieden. Mogelijkheid om een aluminium verzegeling te plaatsen om de producten nog beter te bewaren. 

Er zijn ook talrijke personaliseringsmogelijkheden: 40 standaardkleuren, zeefdruk 1 à 2 kleuren, offset 4 kleuren, IML (behuizing en deksel) 6 kleuren ….

 

PP emmers – Chemie

De emmers met een ronde of rechthoekige doorsnede zijn geschikt voor het verpakken van producten in vaste, poeder-, deegachtige, vloeibare … vorm voor verf, lijm, coatings, onderhoudsproducten…

De emmers zijn uitgerust met een plastic of metalen handvat. Personaliseer uw emmers met decoratietechnieken zoals in de massa gekleurd, offset of IML…. se plastique ou métal. Personnalisez vos seaux grâce aux techniques de décor telles que couleur dans la masse, offset ou IML….

Zie PP emmers – Chemie

PP emmers – Levensmiddelen

De emmers met een ronde, vierkante of rechthoekige doorsnede zijn geschikt voor het verpakken van vaste, poedervormige, deegachtige, vloeibare… levensmiddelen zoals sla, sausen, kruiden, ijscrème, margarine, dierenvoeding ….

De emmers zijn uitgerust met een ‘tamper evident’ sluiting en bieden een eerstegebruiksgarantie. Mogelijkheid om een aluminium verzegeling te plaatsen om de producten nog beter te bewaren.

Er zijn ook talrijke personaliseringsmogelijkheden: 40 standaardkleuren, zeefdruk 1 à 2 kleuren, offset 4 kleuren, IML (behuizing en deksel) 6 kleuren ….

Zie PPE emmers – Levensmiddelen