Bidons & Vaten

PE en PET bidons – Levensmiddelen

Dit gamma bidons is er voor de verpakking van voedingsproducten: materie voldoet aan de verordening 1935/2004, bidons verzegeld geleverd, … De bidons behoren tot verpakkingsgroepen II, III in polyethyleen, en beschikken over alle mechanische goedkeuringen en chemische certificeringen voor de verpakking en het vervoer van uw producten.

Ze bestaan in uitvoeringen van 2 tot 30L, in vierkante of rechthoekige vorm, al dan niet stapelbaar, met streepjes, lijn voor zichtbaarheid….

Nieuwe PET-bidons beschikbaar in 5 en 10L.

Zie PE en PET bidsons – Levensmiddelen

PE Bidons – Gezondheid

Multican PureCan BRC/HACCP: de meerlagige bidons zijn uiterst geschikt voor primaire verpakking voor het bewaren van farmaceutische producten en voedingsmiddelen. Bij de productie zijn controlefilters ingebouwd, die betrekking hebben op de kwaliteit en de efficiëntie van het filteren van de blaaslucht, de partikels. Dit geldt ook voor de kwaliteit van het product met behulp van microbiologische analyses en door het bepalen van globale en specifieke migratiewaarden.

Multican Atex 137: de antistatische meerlagige bidons passen perfect voor alle producten in een explosieve atmosfeer, voor de opslag en de behandeling van makkelijk ontvlambare vloeistoffen. De richtlijn ATEX 137 bepaalt het verwijderen van alle vonkbronnen door elektrostatische ladingen; dit gamma bidons is uitgerust met een laag die een dissipatieve geleiding biedt, die statische belasting vermijdt en beantwoordt aan de wettelijke vereisten.

GlobalCan: de eenlagige bidons zijn geschikt voor alle voedings-, farmaceutische en chemische producten die geen hogere vereisten hebben op vlak van doorlaatbaarheid en geleiding. Zie de PE bidons

Zie PE bidons – Gezondheid

Bidons van 5 tot 60L – Chemie

We beschikken over een gamma bidons van 5 tot 60L met alle mechanische goedkeuringen en chemische certificeringen voor het transport van gevaarlijke goederen.

Onze meerlagige bidons zijn uitstekend geschikt voor uw producten die permeatiebestendig moeten zijn en sterke barrière-eigenschappen tegen gas moeten hebben ….

Ontdek ook onze antistatische geleidende en dissipatieve ATEX bidons voor gebruik in een explosieve atmosfeer.

Zie Bidons van 5 tot 60L – Chemie

Vaten en tonnen

Verpakkingen voor gevaarlijke stoffen zijn uiterst geschikt voor het vervoer over de weg, over zee, per spoor en in de lucht en zijn bedoeld voor het bewaren van vloeibare, poedervormige, deegachtige, chemische, bijtende of farmaceutische producten.

Optie: antistatische behandeling

Zie vaten en tonnen – Chemie