Levensmiddelen

CVP heeft voor alle soorten levensmiddelen een ruim gamma, emmers, bidons, potten en flessen die zich uitstekend lenen voor de opslag, het vervoer en/of de verkoop van uw producten.

Dankzij onze decoratietechnieken, gekoppeld aan de talrijke accessoires, personaliseert u makkelijk al onze standaardgamma’s.

Onze verpakkingen voor uw levensmiddelen

PP emmers:  

De emmers met een ronde, vierkante of rechthoekige doorsnede zijn geschikt voor het verpakken van vaste, poedervormige, deegachtige, vloeibare… levensmiddelen zoals sla, sausen, kruiden, ijscrème, margarine, dierenvoeding ….

De emmers zijn uitgerust met een ‘tamper evident’ sluiting en bieden een eerstegebruiksgarantie. Mogelijkheid om een aluminium verzegeling te plaatsen om de producten nog beter te bewaren.

Er zijn ook talrijke personaliseringsmogelijkheden: 40 standaardkleuren, zeefdruk 1 à 2 kleuren, offset 4 kleuren, IML (behuizing en deksel) 6 kleuren ….

Zie de PP emmers

PE en PET Bidons

Dit gamma bidons is er voor de verpakking van voedingsproducten: materie voldoet aan de verordening 1935/2004, bidons verzegeld geleverd, … De bidons behoren tot verpakkingsgroepen II, III in polyethyleen, en beschikken over alle mechanische goedkeuringen en chemische certificeringen voor de verpakking en het vervoer van uw producten.

Ze bestaan in uitvoeringen van 2 tot 30L, in vierkante of rechthoekige vorm, al dan niet stapelbaar, met streepjes, lijn voor zichtbaarheid….

Nieuwe PET-bidons beschikbaar in 5 en 10L.

zie PE en PET Bidons 

PET flessen

Ontdek ons ruime gamma PET flessen. Ze zijn onbreekbaar, transparant en ook 100% recycleerbaar, ze zijn milieuvriendelijk en energiezuinig (tijdens het transport).

Zie PET flessen